Databeskyttelsespolicy

Oppdatert 2023-01-07

Gjeterhundens databeskyttelsespolicy beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn dem, hvordan vi bruker dataene, hvem som bruker dataene, hvordan du som kunde og besøkende kan finne ut hvilke data som er samlet inn, og hvordan du kan få data fjernet . Denne personvernerklæringen gjelder når du kontakter oss, ansetter oss for oppdrag og bruker våre nettsider og våre tjenester.

Behandlingsansvarlig for personopplysninger: Gjeterhunden, E-post: alexander@gjeterhunden.com.

Hvilke personopplysninger samler vi inn

Vi samler inn personopplysninger når dere kontakter oss på telefon, e-post eller via et skjema på nettsiden vår, når vi skriver kontrakt og for regnskapsformål. Vi samler inn informasjon for å oppfylle vårt oppdrag overfor deg som kunde, for markedskommunikasjon og kundekommunikasjon.

Vi lagrer personopplysningene som vi samler inn i våre interne systemer, og bruker dem i kontakt med deg, for eksempel ved å ringe, sende e-post, tekstmeldinger og nyhetsbrev. Vi kan supplere dataene med informasjon fra selskapsregisteret og med informasjon fra nettstedet ditt.

Vi kan registrere dine personopplysninger i forbindelse med:

  • At du fyller ut dine opplysninger i ulike nettskjemaer på nettsiden vår, for eksempel ulike kontaktskjemaer, nyhetsbrevabonnement eller andre samtykkeskjemaer.
  • Når du kontakter oss på telefon, e-post eller sosiale medier.
  • Når du ansetter oss til oppdrag.
  • Fakturering og regnskap.
  • Når du besøker vår nettside og våre sosiale medier-sider.

Vi utleverer aldri dine personopplysninger til tredjeparter uten ditt samtykke.

Informasjonskapsler

Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn informasjon ved hjelp av informasjonskapsler, for eksempel din IP-adresse, enhetstype, operativsystem og nettlesertype som brukes for besøket. Vi bruker f.eks. Google Analytics, Clicky Web Analytics og Facebook-piksler for å samle inn anonym statistikk.

Knapper på nettsiden vår lar deg dele innhold fra nettsiden vår til sosiale medier (Facebook, Twitter, Google+, Linkedin). Disse tjenestene plasserer tredjeparts informasjonskapsler på nettstedet vårt.

Hvis du ikke vil at datamaskinen din skal motta og lagre informasjonskapsler, kan du justere sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din. Du kan finne informasjon om hvordan du slår av informasjonskapsler i nettleseren din på youronlinechoises.com.

Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn

Vi behandler personopplysningene dine hovedsakelig for formålene angitt nedenfor og for eventuelle tilleggsformål spesifisert på hvert tidspunkt for innsamling:

  • For å muliggjøre god kundeservice og for å kunne gjennomføre våre oppdrag.
  • For å kunne sende informasjon du har bedt om, f.eks. nyhetsbrev.
  • For å sende deg informasjon og markedsføring via SMS, e-post, eller andre digitale kontaktmidler som f.eks. sosiale medier da du har et aktivt kundeforhold til oss.
  • For å kunne gi deg relevante anbefalinger om tredjepartstjenester.
  • For å produsere statistiske data om våre besøkende.

Hvem andre kan vi dele dine personopplysninger med

I noen tilfeller kan vi dele dataene dine med utvalgte tredjeparter, alltid med ditt samtykke. Vi tar alltid alle rimelige tiltak for å sikre at dataene dine behandles trygt og sikkert.

Vi kan dele noen av dine personopplysninger med tredjepartsleverandører, for eksempel underleverandører og andre tredjepartstjenester for å oppfylle vårt avtalte oppdrag overfor deg som kunde. Det kan for eksempel være en tekstforfatter som skriver tekstene dine, en fotograf som er leid inn til å ta bilder for deg eller en webvert som gir serverplass til nettsiden din.

Vi kan gi informasjon til myndighetene hvis vi er pålagt å gjøre det ved lov.

Personopplysninger kan lagres og håndteres av våre partnere som systemleverandører, skytjenesteleverandører, webhotell og lignende partnere slik at vi kan utføre arbeidet vårt. Alle samarbeidspartnere har retningslinjer som sikrer at de oppfyller alle lovkrav overfor oss og deg som kunde.

Vi vil ikke dele dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt uttrykkelige samtykke eller på en måte som er i konflikt med oppgitte formål og juridiske grunnlag.

Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger?

Vi lagrer dine personopplysninger kun så lenge det er relevant for vår kontakt, eller så lenge det er nødvendig på grunn av lovkrav til dokumentasjon og regnskapstiltak. Dette gjelder opplysninger som fremkommer i avtaler, fakturaer og lignende regnskapsdokumenter.

Gjeterhunden håndterer alle personopplysninger med høy sikkerhet og konfidensialitet, og vi utleverer aldri dine personopplysninger til tredjeparter uten ditt samtykke.

Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til og påvirke informasjonen vi lagrer om deg. Vi vil, på eget eller ditt initiativ, korrigere informasjonen som viser seg å være feil. Du kan når som helst be om å se hvilken informasjon vi lagrer om deg, be om at visse opplysninger slettes, oppdateres eller begrense vår bruk av dine personopplysninger, for eksempel til markedsføringsformål. Ta så kontakt med personopplysningsansvarlig: Gjeterhunden, E-post alexander@gjeterhunden.com.

Hvis du mener at vi ikke respekterer dine rettigheter, vennligst kontakt oss via alexander@gjeterhunden.com. slik at vi kan rette opp eventuelle feil. Du kan også kontakte den norske datatilsynet.

Gjeterhunden er personopplysningsansvarlig i henhold til disse vilkårene og er ansvarlig for at all behandling skjer i henhold til gjeldende lovgivning.

General Data Protection Regulation (GDPR) gjelder som lov i alle EUs medlemsland fra 25. mai 2018. Du kan lese mer om hvordan den skal anvendes og hvilke rettigheter du som privatperson har med hensyn til ditt personvern på Datatilsynets nettsider : https://www.datatilsynet.no.