Beau x Gyp 2023

Den 9/6-2023 føddes det fem herlige valper til verden etter Beau x Gyp

2 tisper og 3 hanner blev født

Beau är livmor-import från James McCloskey i Irland, etter hans Irish National Champion Sweep och Jet. Beau går tilbake til Derek Scrimgeours Sweep på begge sider, Sweep var kjent som en eksepsjonell gjeter- och avlshund. Beau har vært veldig lett å trene då alt lå der naturlig fra start; utganger, dyrefølelse og samarbeidsvilje. Beau var godkjent i kl 3 allrede som 1,5 år gammel. Gyp går tilbaka til Bobby Dalziels Joe, Jaran Knives Maico og Serge van der Zweeps Glen to ganger. Hun har arva mye fra Glen; sauene hører på henne lett og hun kan stå unner mye press fra motvillige sauer uten å blunke. Hun har en sjeldent god arbeidsmoral, gir aldrig opp men prøver heller hardere når ting er vanskelig. Gyp var også tidlig ute med konkurranser, og var ikke mye over året innen hun var godkjent i kl 3. Hun har også vunnet Norgesserie prøve med 105 poäng, deltat i Norsk Nursery finale och NM.

Peak

Tispe, sort og hvit, langhåret.

Peak bor i Molde sammen med Linn og samboer. Peak skal bli trent i gjeting og lydighet.

Meriter

⭐️ 


Rusty

Hannhund, sort, vit og brindle, korthåret.

Rusty bor på en sauegård i Valdres sammen med Kari Helene Rakstad og familie. Når han blir stor skal han bli gjeterhund.

Meriter

⭐️ 


Kid

Hannhund, sort, vit og brindle, korthåret.

Kid bor i Fredrikstad sammen med Trude. Han skal bli trent i gjeting og lydighet.

Meriter

⭐️ Spot

Hannhund, trefarget, langhåret.

Spot bor i Gausdal sammen med Marika og samboer på en gård. Han skal bli trent i gjeting.

Meriter

⭐️ 


Gael

Tispe, sort og vit, langhåret.

Gael er Rebeckas nye lille stjerne, hun skal forhåpentligvis bli gjeterhund når hund blir stor.

Meriter

⭐️